Behöver du hyra kontor i Malmö?

Öresundshuset AB erbjuder möjligheten att hyra kontor i ett modernt anpassat kulthus från 70-talet mitt i Malmö. Fastigheten är centralt placerad med ett fantastiskt kommunikationsläge, närhet till det mesta man kan behöva och exceptionell service. 

Kontakta oss

Moderna kontorsplatser

Om ni letar efter att hyra kontor erbjuder vi ljusa, välutformade och anpassningsbara ytor med utsikt i 360 grader mot

stad och hav för uthyrning i centrala Malmö. Vi har kontor till uthyrning för olika verksamheter och villkor.

Hyra kontor med förstklassig teknik

Öresundshuset har nu för första gången på många år lediga kontorslokaler som är utrustade med förstklassig teknik och allt ni behöver för att trivas. Vi erbjuder flexibla lösningar, samt ljusa och inspirerande kontor. För dig som vill hyra kontor i Malmö tillhandahåller vi den perfekta fastigheten och ett läge utöver det vanliga.

Starta ditt företag i en av Malmös mest eftertraktade områden

Öresundshuset erbjuder ditt företag bästa möjliga start i Malmö. Med alla nödvändiga bekvämligheter i huset och de som inte finns där finner du runt hörnet. Oavsett om du behöver plats för kortare eller längre till är du välkommen att hyra kontor av oss.

Nedan finner du våra lediga kontor

För att komma till de lokaler som är lediga för uthyrning trycker du på länken nedan. Om det inte finns någon länk betyder det att vi för närvarande har fullbelagt. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att hyra kontor så ser vi när möjligheten för nästa uthyrning finns!

Vitt konferensbord med gråa stolar stort ljust rum

Kommande lediga:
Lokaler från 121 kvm - 2059 kvm

Hållbara flexibla lokaler

Ljusa och smarta lokaler med härlig utsikt i alla väderstreck i en Miljöcertifierad byggnad enligt BREEAM In-Use.

För den som vill hyra kontor av oss finns här en beskrivning av de kontorslokaler som finns. 
Lokalerna har idagsläget många mindre rum men lokalen är väldigt anpassningsbar där majoriteten av väggarna kan rivas och nya kan byggas. Här finns stort pentry/kök och flera fräscha toaletter.

Modernt gym och konferenslokal
I Öresundshuset finns även ett modernt välutrustat gym, endast för fastighetens hyresgäster och ingår i hyran. Det finns även tillgång till en konferenslokal på bottenplan med plats för upp till 60 personer. Hyresvärden sitter i fastigheten och erbjuder snabb service till sina hyresgäster.

 

Kontakta oss för mer information.

 

Till objektet