Önskas hög standard på service? Då har ni kommit rätt!

Allt det finns tillgängligt i Öresundshuset. Vårt mål är att ha allt man behöver befintligt i eller i närheten till huset. Vi på Öresundshuset AB sitter bredvid fastighetens huvudingång och agerar snabbt för att hjälpa alla våra hyresgäster.

Boka konferensrum

Gym 24/7 för Öresundshusets hyresgäster

Gym & Pass

Gymmet används exklusivt av de som är verksamma i fastigheten, är kostnadsfritt och är tillgängligt dygnets alla timmar. Det finns tillgång till ett brett utbud av konditionsmaskiner, styrkemaskiner samt fria vikter m.m. I gymmet finns även en lokal som passar väl till att hålla olika former av träningspass. Vi planerar att anordna olika pass så som yoga och funktionsträning inom snar framtid. Behörighet till gymmet får man efter godkännande av sin arbetsgivare som därefter kontaktar fastighetsförvaltningen. De som använder gymmet gör det på egen risk och måste följa de ordningsregler som finns anslagna för allas trivsel och säkerhet.

Omklädningsrum & Bastu

Gymmet har både dam- och herromklädningsrum. Bägge är försedda med skåp, duschar och toalett.
I anslutning till omklädningsrummen finns en stor gemensam bastu som är tidsstyrd.


Är du träningsledare?

Om du är intresserad av att hålla träningspass av någon form i gymets öppna sal vänligen kontakta oss. OBS Träningspass får bara hållas för hyresgäster i huset.

Anordna er konferens hos oss

Konferensrummet är på bottenvåningen i Öresundshuset

huvudentrén ligger på Hans Michelsensgatan 9

Boka konferensrum

Info

Passérbricka till lokalen överlämnas till er kontaktperson dagen före lokalen ska användas. Prislista för halv- eller heldag är distribuerad till hyresgästernas kontaktpersoner.

Om lokalen

Det finns plats för 40 personer i lektionssittning och 60 personer i biosittning.
I konferensrummet finns en interaktiv projektor, internet, whiteboard, anteckningsblock och blyertspennor.
Köket i konferenslokalen är utrustat med kyl/frys, kaffekokare samt porslin, glas, bestick och annat för 60 personer.

Mat & fika

Sugen på en härlig och god måltid?
Besök Hyllie Bryggeri som finns här i Öresundshuset. Hyllie Bryggeri har en restaurang på hörnet av Hans Michelsensgatan och Stormgatan öppet till lunch och middag samt en bryggeri med ett taproom på Stormgatan. Mer info hittas på deras hemsida.

Förfrågan konferens